FONDATA

ARAD

1990

    
   
 

Weekend
 

 

ALBANIA - STATIUNEA DURRES   (290 zile insorite pe an) 

DURRES este cel de-al doilea oras ca marime al Albaniei si principalul port al tarii. Este situat la o distanta de 33 km fata de capitala Tirana. In Durres se afla si unul dintre cele mai mari amfiteatre romane din Peninsula Balcanică.   

Durres este cea mai mare statiune de pe litoralul Marii Adriatice a Albaniei: dispune de aproximativ 7 km de plaja. Pe timp de vara este o statiune animata, cu terase pe malul marii, restaurante, baruri. Plaja statiunii este impartita in 2 portiuni:  in dreapta portului se afla plaja cu pietricele, iar in stanga portului(cea mai lunga portiune de plaja) se afla plaja cu nisip fin. 

Moneda: lek albanez(aproximativ 130 lek = 1 euro).  

Imagini pentru durres albania      

 

PREȚUL INCLUDE:

-  4 nopti cazare in Rezidența Camelia: apartament cu 1 dormitor+living(4 persoane) sau apartament cu 2 dormitoare+ living(6 persoane)

-  transport cu microbusul

-  asistenta din partea firmei

 

PREȚUL NU INCLUDE:

-  excursia optionala la TIRANA: 10 ? / persoana -grup minim 15 participanti

-  asigurarea medicala

 

REZIDEN?A CAMELIA este situata la o distanta de aproximativ 70 - 80 m distanta fata de mare, plaja cu nisip fin(latime plaja aproximativ 55 m); in apropiere se afla numeroase restaurante, baruri si market-uri.

Descriere apartament cu 1 dormitor + living: fiecare apartament este dotat cu un dormitor(cu pat matrimonial sau cu doua paturi si dulap pentru haine), living cu bucatarie complet echipata: frigider, plita electrica, tacamuri, vesela, chiuveta, masa. In living se mai afla fie 1 canapea extensibila(pentru 2 persoane) fie 2 canapele(fiecare pentru cate o persoana). Apartamentele mai sunt dotate cu baie cu dus, toaleta

Descriere apartament cu 2 dormitoare + living: fiecare apartament este dotat cu cate doua dormitoare(cu pat matrimonial sau cu doua paturi si dulap pentru haine), living cu bucatarie complet echipata: frigider, plita electrica, tacamuri, vesela, chiuveta, masa. In living se mai afla fie 1 canapea extensibila(pentru 2 persoane) fie 2 canapele (fiecare pentru cate o persoana). Apartamentele mai sunt dotate cu baie cu dus, toaleta.

Regim de cazare: self catering(in ziua intrarii la cazare se face curatenie in camere si se schimba  asternuturile urmand ca pe perioada sejurului turistii sa se autogospodareasca pana in ziua iesirii de la cazare; baile nu sunt dotate cu prosoape, sapun si nici cu hartie igienica.

 

 

PROGRAMUL PE ZILE:

 

 

ZIUA I(26.04):     Ora 13:00, plecare din Timișoara.  

ZIUA II(27.04):   Sosire la Durres. Formalitati de cazare. Program liber. Cazare.

ZIUA III(28.04):  Program liber. Cazare.

ZIUA IV(29.04):  Mic dejun. OPTIONAL: excursie la TIRANA(10 ? / persoana-grup minim 15 participanti). Intoarcere la Durres. Cazare.

ZIUA V(30.04):    Program liber. Cazare.

ZIUA VI(01.05):  Plecare spre Timisoara. In cursul noptii sosire la Timisoara.

 

PLECARE: 26.04.2018

PRET: 150 EURO + 70 LEI (grup minim 15 persoane)

 

 

 

 

 
 
z