FONDATA

ARAD

1990

    
   
 

Early & First Booking 2018

 

 

SEJUR INDIVIDUAL INSULA EVIA 2018

                             STATIUNEA EDIPSOS                

 

 

INSULA EVIA, a doua insula ca marime a Greciei(dupa Creta), este situata in Marea Egee, pe coasta de Est a Greciei Centrale; se intinde pe o lungime de 175 km si o latime cuprinsa intre 6 km si 45 km. Aici sunt prezente toate tipurile de turism. Turismul alternativ vă oferă posibilităţi multiple pentru desfăşurarea de activităţi diverse în mijlocul naturii. Turismul religios vă dă ocazia să vizitaţi mănăstiri şi biserici impresionante(ex. Biserica Sf. Ioan Rusu si Manastirea Sf. David), cu un trecut şi o istorie semnificativa. Turismul balnear este foarte popular în Evia si atrage turişti din toată lumea. Izvoarele termale de la Edipsos, binecunoscute, încă din antichitate, pentru proprietăţile lor curative, precum şi izvoarele de la Yaltra şi Helia constituie un important punct de referinţă pentru vizitatorii Eviei şi Greciei. Nordul insulei este recunoscut pentru plajele sale aurii, care se întind de-a lungul ţărmului mării Egee, pentru serenitatea litoralului său, cu pinii care coboară pâna la malul mării, pentru impetuozitatea şi verdele infinit al munţilor, pentru locurile pitoreşti şi satele tradiţionale. Evia de Nord este zona cea mai bine pusa la punct din punct de vedere turistic.

STATIUNEA EDIPSOS este situata in partea nordica a insulei. Edipsos este o statiune faimoasă pentru tratament balnear încă din antichitate. Aici veti gasi 80 de izvoare de apă termală, bogate în fier, sulf, calciu, radon și magneziu, care apar la suprafață la temperaturi între 28-86 grade Celsius. Unele izvoare apar chiar si pe coastă unde, în timp, s-au format mici bazinete(de forma unei vane), in care va puteti aseza(gratuit) și lăsa pătrunși de căldura apei. Edipsos este recunoscut si pentru dezvoltarea sa din punct de vedere turistic: intalniti aici vile, hoteluri, o promenada, o multitudine de taverne, restaurante, baruri dar si cluburi. Statiunea dispune de mai multe plaje inguste, plaje cu nisip si pietris. Intrarea in mare este lina. La iesirea din statiune se afla si o plaja cu nisip fin.

 

- HOTEL IRIS 3*

 

Hotel Iris 3* se afla in statiunea Edipsos, la o distanta de 50 m fata de mare. Hotelul pune la dispozitia turistilor(contra cost) servicii de SPA(hammam, jacuzzi, masaj).

Camerele hotelului dispun de vedere laterala la mare si sunt dotate cu TV LCD, internet(gratuit), baie cu dus, frigider, aparat de aer conditionat, uscator de par, balcon. Camerele au capacitate de cazare de doua persoane insa, la cerere, se poate caza si o a treia persoana in extra bed(pat suplimentar).

Curatenia in camere se face zilnic.

 

Intrarea la cazare se va face dupa ora 14.00, iar iesirea la ora 09.00.

 

 

Preţul include:  - cazare în Hotel Iris 3*

                           - folosirea aerului conditionat din camera

                           - regim de masa: mic dejun(B&B) / demipensiune = mic dejun+pranz(HB)

                                 

 

Preţul nu include: - taxa de statiune

                               - asigurarea medicală(optional)

 

Copii 0 – 2,99 ani(in pat cu parintii): GRATUIT

 

TRANSPORT CU AUTOCARUL(pe seriile de 7 sau 10 nopti din oferta As Tour): 90 €/persoana + taxă ferry-boat Glyfa-Agiokambos-Glyfa: 10 € /persoana (transferul dus - intors)

 

 

 

Preţ / persoana / noapte

B&B(mic dejun)

Preţ / persoana / noapte

HB(mic dejun+pranz)

Mic dejunul se serveste in camera

Mic dejunul se serveste in camera, iar pranzul in restaurant aflat in apropierea hotelului

01.05 – 10.07

si

11.09 – 31.10

 

11.07 – 10.09

01.05 – 10.07

si

11.09 – 31.10

 

11.07 – 10.09

 

cazare in cam. DBL

 

 

30 €

 

35 €

 

40 €

 

 

45 €

 

 

cazare in EXTRA BED (a treia persoana)

 

25 €

 

30 €

 

35 €

 

40 €

 

 

Inapoi