FONDATA

ARAD

1990

 
   
 
SIRIUS TRAVEL
CLIENTII NOSTRI SUNT CEI MAI INSPIRATI !
sau
UN MOD INTELIGENT DE A-TI ALEGE PARTENERUL…

 

Agentia de turism SIRIUS Arad a luat fiinta în anul 1990, având licenta tour operator categoria A. Detine atât programe proprii cât si programe atrase de la alti tour operatori, precum si o piata de desfacere suficient de mare atât în rândul persoanelor fizice cât si a celor juridice. Stilul de lucru este în echipa "unul pentru toti, toti pentru unul".


Agentia de turism SIRIUS va ofera serviciile sale de ticketing pentru stabilirea celei mai convenabile rute aeriene din punctul de vedere al pretului si al duratei calatoriei, prin rezervarea promta a biletului si prin distribuirea rapida a acestuia. În numai câteva minute, utilizând cele mai moderne sisteme de rezervari si emitere de bilete, va putem oferi mai multe variante de transport aerian, dintre care dumneavoastra o veti alege pe cea mai convenabila; va comunicam în scris rezervarea facuta si va eliberam biletul cât mai repede posibil. Nu este nevoie sa pierdeti timp pretios pentru a-l ridica de la sediul nostru! Noi va trimitem biletul unde si când doriti… si totul poate fi rezolvat printr-un singur telefon.


Agentia de turism SIRIUS va ofera cele mai avantajoase solutii de calatorie pe calea aerului prin orice companie si spre orice destinatie.


Agentia de turism SIRIUS este la dispozitia dumneavoastra pentru organizarea de calatorii de afaceri (si nu numai!) în regim charter în tara si/sau în strainatate.


Agentia de turism SIRIUS va asigura conditii deosebite de cazare în hotelurile din toata lumea. De asemenea va ofera posibilitatea închirierii de autovehicule de orice capacitate pentru transferuri si calatorii în circuit.


Agentia de turism SIRIUS va ofera excursii interne si externe în orice anotimp, atât în zone montane cât si în zone litorale

.
Agentia de turism SIRIUS va ofera toata gama de asigurari legata de serviciile turistice (storno, sanatate, accident, sporturi de iarna, RCA etc.)
Ceea ce ne diferentiaza de multe alte companii de turism este faptul ca noi suntem profesionisti! Întreg personalul aflat la dispozitia dumneavoastra are o solida experienta si beneficiaza de instruire permanenta, având o viziune clara, moderna, asupra raportului dintre calitatea serviciilor oferite si costul calatoriei.